Corona COVID-19

Vi här på restaurang Nissakanten har ändrat i våra rutiner för att minska smittspridningen av corona, men även för att våra gäster skall känna sig tryggare.

• Varm och kall buffé tagits bort, serveras på tallrik samt portionsvis (sallad) samt bröd skivas av oss.
• Lägger stor vikt vid städning av kritiska områden som våra gäster kommer i kontakt med, (desinfektionsmedel) så som bord, stolar, handtag mm.
• Självbetjäningskassan stängs av (vi slår in)
• Vår personal följer strikt de regler och rekommendationer som regering och folkhälsomyndigheten har satt.

Är du fortfarande orolig så beställ Take away 010-461 94 66 eller nissakanten@nissakanten.se
Vi säljer även frysta matlådor 55 kr/st

RESTAURANG NISSAKANTEN HYLTE

Lunchrestaurangen som ger dig maten lagad med extra kärlek och smak. Precis intill brukets ingång hittar du den lilla byggnaden där ett varmt bemötande väntar och både god lunchservering samt möjligheten att hämta mat. Det finns flertalet valmöjligheter så det finns något för alla. Det finns också catering till fest och mat för avhämtning för mer information om det vanligen kontakta oss via telefon eller mail.

Lunchen serverar vi mellan 11.30- 13.30.

Välkomna till oss på Restaurang Nissakanten.

Adress:
Gamla Nissastigen 16
Hyltebruk, Sweden

Tel: 010-461 94 66
Mail: nissakanten@nissakanten.se

FB: @nissakantenrestaurang  VIDARE TILL FACEBOOK
Instagram: restaurangnissakanten  VIDARE TILL INSTAGRAM

MENY VECKA 14

I dagens rätter ingår, sallad, smör, bröd, måltidsdryck samt kaffe på maten. Pris: 95 kr

Är ni försiktiga och oroliga pga corona så kan ni ALLTID beställa take away

010-461 94 66 eller nissakanten@nissakanten.se. Vi säljer även frysta matlådor 55 kr/st

Måndag
• Köttfärslimpa med gräddsås och potatis (L)
• Panerad Sej med kall örtsås och potatis (G,L)

Tisdag
• Stekt fläsk med löksås och kokt potatis (L)
• Stekt strömming med potatismos & skirat smör (G,L)

Onsdag
• Pannbiff med pepparsås och stekt lök, potatis (L)
• Citronstekt torsk med kall örtsås & potatis (G,L)

Torsdag
• Nissakantens pytt i panna med stekt ägg & rödbetor (L)
• Fiskgratäng med potatismos (L)

Fredag
• Schnitzel med bea och stekt potatis (G,L)
• Panerad kummel med romsås & potatis (G,L)

Start typing and press Enter to search